Premier League-toppladsen ændrer sig igen

Efter at Premier League har oplevet en ny omgang hård konkurrence, har topplaceringen ændret sig igen. I denne runde mødte Manchester United Liverpool hjemme, og de to hold endte med uafgjort 2-2. Efter denne runde delte Liverpool og Arsenal 71 point, men Arsenal toppede listen på grund af deres målforskel. Liverpool blev nummer to med 71 point, og Manchester City på tredjepladsen med 70 point. Premier League-mesterskabssituationen er virkelig anspændt og spændende.
I denne kamp scorede Garnacho, iført nr. 17 Manchester United Hjemmebanetrøje, i de første 2 minutter, men målet blev afvist på grund af offside. Liverpool dominerede derefter gradvist spillet. Alene i første halvleg skød Liverpool hele 15 gange, men scorede kun ét mål af Dias i det 23. minut. Selvom Manchester United spillede hjemme, under Liverpools stærke undertrykkelse, havde Manchester United ikke et eneste skud i første halvleg. Men i begyndelsen af anden halvleg fik Manchester United udlignet med et langskud fra Fernandez. Så i det 68. minut scorede den 18-årige Menu et mål i straffesparksfeltet for at hjælpe Manchester United med at føre stillingen 2-1. Men Liverpool gav ikke op. I kampens 83. minut vandt Liverpool et straffespark. Salah greb chancen og omskrev stillingen til 2-2.
I denne kamp havde spillerne iført Liverpool Udebanetrøje en fordel, med 27-8 skud i kampen, men de fik desværre kun én uafgjort, og mistede derfor topplaceringen. Dette er et skuffende resultat for alle Liverpool-fans. Der er i øjeblikket 7 kampe tilbage i ligaen, men der er stadig ingen åbenlys kløft mellem de tre store mesterskabshold i Premier League. For dem kan enhver forpasset chance direkte påvirke det endelige mesterskab.