Paris Saint-Germain vender udekampen og går videre til Champions League-semifinalerne

I anden runde af Champions League-kvartfinalerne tabte Barcelona 1-4 til Paris Saint-Germain på hjemmebane. Til sidst vendte Paris og vandt med en samlet score på 6-4. Efter tre år eliminerede Paris Saint-Germain igen Barcelona i Champions League og avancerede til top fire i Champions League.
Vendeprocessen i dette spil kan siges at være fuld af drama. At dømme ud fra begge siders præstationer efter starten af denne kamp, er Barcelona, som tog en 3-2-føring i den første kamp på udebane, naturligvis den bedre side. Ikke alene førte de 1-0, men de undertrykte også Paris Saint-Germain helt taktisk. Men kampen begyndte at tage en drejning i det 29. minut, og Barcola iført en Paris Saint-Germain Udebanetrøje blev nøglepunktet i denne tur. Ikke nok med at han fik Araujo udvist med et rødt kort, han leverede også en præcis assist i det 40. minut og hjalp Dembele med at score mål mod sin gamle klub både hjemme og ude. Efterfølgende scorede den portugisiske midtbanespiller Vitinha ligesom Dembélé mod Barcelona både hjemme og ude. Den samlede score for de to hold blev udlignet 4-4. I den følgende kamp mistede Barcelona deres hjemmebanefordel. Dembele blev tacklet af Cancelo og vandt et straffespark. Mbappe tog straffemålet og Paris førte. I kampens 89. minut indledte Paris et kontraangreb. Mbappe scorede to gange med et supplerende skud foran målet. Paris vandt 4-1 på udebane, væltede succesfuldt den samlede score 6-4 og vendte tilbage til Champions League-semifinalerne efter 3 år.
Dembélé tog sin Billige FC Barcelona Hjemmebanetrøje af og sluttede sig til Paris Saint-Germain i sommervinduet sidste år. På det tidspunkt var hans adskillelse fra Barcelona ikke behagelig. I første runde fejrede Dembele vildt efter at have scoret, hvilket skabte utilfredshed blandt mange Barcelona-fans. Da vi vendte tilbage til Barcelonas hjemmebane i anden runde, buhde hjemmefansene ham endda kollektivt. Midt i buh og angreb fra Barcelona-fans spillede Dembele sin bedste kamp siden han kom til Paris Saint-Germain og vandt Matchens Spiller-trofæ.