I Champions League spillede Arsenal uafgjort 2-2 mod Bayern på hjemmebane

I den første omgang af Champions League-kvartfinalerne vendte Arsenal, Premier League-lederen, tilbage til top otte i Champions League efter 14 år. Over for deres gamle rival Bayern lykkedes det ikke Arsenal at vinde hjemme, men endte deres tre-kamps tabsrække mod Bayern. Mange fans udtrykte beklagelse over 2-2-resultatet, men det var også forventet.
I første halvdel af kampen havde begge sider offensiv og forsvar, men Arsenal, der spillede hjemme, havde mere boldbesiddelse. I det 12. minut af kampen scorede Saka det første mål for holdet i mødet med et tremandsforsvar. Men så fik spillerne iført Bayern München Udebanetrøje hurtigt kontraangreb, og med Goretzkas assist scorede Gnabry et mål for at udligne. I kampens 30. minut fik Sane en straffesparksmulighed. Kane lavede straffesparket, og Bayern bragte sig foran 2-1. I det 76. minut af anden halvleg hjalp Jesus Trossard med at score, og hjalp holdet med at udligne og afslutte den tre-kamps tabsrække mod Bayern.
Det er værd at nævne, at en kontroversiel scene fandt sted i det 67. minut af denne kamp. Efter at Arsenal havde gennemført udskiftningerne, fløjtede dommeren af for at signalere kick-off. Den brasilianske forsvarsspiller Gabriel, iført en Billige Arsenal Hjemmebanetrøje, tog direkte bolden op med sine hænder og sendte bolden videre til Raya. Dommeren havde ingen kommentarer til dette. Bayern-spillerne protesterede og mente, at der skulle være tale om et straffespark. Efter kampen udtrykte Bayern-træner Tuchel vrede og mente, at dommeren lavede en kæmpe fejl. I den sidste fase af spillet faldt Saka til jorden i straffesparksfeltet, og der blev ikke dømt straffespark, hvilket også skabte store kontroverser efter kampen. Men under alle omstændigheder er spillet slut, og vinderen afgøres på Allianz Arena i anden runde. Jeg ved ikke, hvilken slags spændende scener de vil bringe til fansene.