Kane fordobles, da Bayern går videre til Champions Leagues kvartfinaler

I anden omgang af 1/8-finalerne i UEFA Champions League i sæsonen 2023-24 mødte Bayern Lazio på hjemmebane. I første halvleg scorede Kane og Muller, iført Bayern München Hjemmebanetrøje, successivt, hvilket gav Bayern en 2-0-føring. I anden halvleg scorede Kane igen og scorede to gange. Til sidst besejrede Bayern Lazio 3-0 på hjemmebane og avancerede til top 8 i Champions League med en samlet score på 3-1.
I første runde led Bayern desværre et 0-1-nederlag. Bayern viste dog i anden runde en stærk offensiv. Kane præsterede godt i denne kamp. Han scorede to mål og blev helten bag Bayerns hjemmesejr! I denne sæson scorede Kane, iført en Bayern-trøje, 33 mål og 8 assists i 33 kampe. Uafgjort med Mbappe som den spiller med flest mål i de fem store ligaer. Veteranen Muller fandt også formen i spillet, og hans tilbagevenden gjorde Bayerns angreb jævnere.
Selvom Bayern har præsteret dårligt i de seneste kampe, med kun 1 sejr, 1 uafgjort og 3 tab i 5 kampe. Det er 10 point efter toppen af ligaen og har meget lidt håb om at vinde mesterskabet. Men i Champions League bevarer de en stærk konkurrenceevne. Bayern fokuserer i øjeblikket på Champions League, og Kane bliver nøglen til holdets konkurrence om Champions League i denne sæson. Hvis Kane kan fortsætte med at bevare en så fremragende form, tror jeg, at Bayerns chancer for at vinde Champions League i denne sæson vil øges yderligere. Under alle omstændigheder håber folk, at Kane, iført en Bayern München trøjer, kan vinde noget i denne sæson.