5 mål + 4 assists gik Manchester City videre til FA Cup'ens kvartfinale 6-2

I FA Cuppens 1/8-finaler spillede Manchester City mod Luton på udebane. Med 5 mål fra det norske geni og 4 assists fra De Bruyne besejrede Manchester City Luton 6-2. Haaland erobrede igen alle med sin ekstremt stærke præstation, og Manchester City besejrede nemt deres modstandere med en pragtfuld præstation og gik videre til kvartfinalen i FA Cuppen.
I denne kamp startede Haaland, iført nr. 9 Manchester City Udebanetrøje, i 77 minutter og scorede 5 mål på 7 skud. Han modtog 10 hele point efter kampen for sin perfekte præstation. Det er ottende gang, Haaland scorer hattrick for Manchester City. Haaland satte endnu en gang flere rekorder med sin enestående præstation i dette spil. Ifølge statistikker er han den første spiller til at score 5+ mål i en enkelt kamp i Champions League og FA Cuppen. I en alder af 23 år har han allerede scoret 18 hattrick i otte forskellige begivenheder. Ikke nok med det, siden han kom til Manchester City i juli 2022, har Harland scoret 79 mål i 83 kampe, hvilket gør ham til den spiller med flest mål i Premier League i samme periode.
Selvfølgelig, af de 5 mål scoret af Haaland i denne kamp, kom de første 4 mål fra De Bruynes assists. På grund af skader i denne sæson var De Bruyne ikke i stand til at tage en Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk på og konkurrere på banen i 5 måneder. Han har kun spillet 12 kampe indtil videre og har bidraget med 2 mål og 12 assists, hvilket er førstepladsen på Manchester Citys liste over interne assists. Hans tilbagevenden har bragt Manchester City tilbage til deres bedste form, da de konkurrerede om Triple Crown i sidste sæson. Træner Guardiola roste også Haaland og De Bruynes forbanepartnerskab efter kampen. Men kan samarbejdet mellem Haaland og De Bruyne i denne sæson tillade Manchester City at opnå miraklet med at forsvare Triple Crown?