Atletico Madrid går videre til Champions Leagues kvartfinaler 5-4 Inter Milan

I sæsonen 2023-24 vil den anden del af 1/8-finalerne i Champions League starte to konkurrencer. Dortmund besejrede Eredivisie-giganterne PSV Eindhoven hjemme og avancerede med succes til top 8. Til sammenligning var Atletico Madrids hjemmekamp mod Inter Milan åbenbart mere iøjnefaldende. Efter 90 minutter og overtid gik de to hold ind i straffesparkskonkurrencen med en samlet score på 2-2. I sidste ende vendte Simeones hold med succes og avancerede til top 8 i Champions League!
Atletico Madrid og Inter Milan kan siges at være det tætteste matchup i denne sæsons Champions League 1/8-finaler. I første runde scorede Arnautovic, iført en Inter Hjemmebanetrøje, et mål på Meazza Stadium for at hjælpe Nerazzurri med at tage føringen. Forskellen på kun 1 mål gør anden runde fuld af uendelige muligheder. I kampens 33. minut brød Di Marco dødvandet for Inter Milan, og den samlede scoring nåede 2-0, hvilket satte Atletico Madrid i en desperat situation. I det kritiske øjeblik rejste Atletico Madrid-stjernen Griezmann sig. Han udnyttede modstanderens defensive fejl og skubbede med succes målet og trak Atletico Madrid tilbage fra kanten af klippen. Indtil det 87. minut af kampen vendte Depay, der kom ind som indskifter, om og scorede i straffesparksfeltet, hvilket gav holdet nyt håb. Dette mål tændte begejstringen blandt publikums fans.
I straffesparkskonkurrencen var moralen hos spillerne iført Atlético Madrid Hjemmebanetrøje høj. Målmand Oblak præsterede godt og reddede straffespark fra Sanchez og Klassen. Inter Milan-anfører Lautaro tog straffesparket i femte runde, men desværre sparkede han bolden væk med et kraftfuldt skud. Selvom Inter-målmand Sommer lavede 7 vidunderlige redninger, kunne han stadig ikke redde Nerazzurri. Til sidst gik Atletico Madrid videre til Champions Leagues kvartfinaler med en spændende totalscore på 5-4. På dette tidspunkt er alle de 8 bedste spillere i Champions League i denne sæson født, og alle Serie A-hold er desværre blevet elimineret!