Premier League: Arsenal 3-2 Bournemouth

Den 4. marts, 26. runde af Premier League, vandt Arsenal 3-2 efter at have tabt to mål på hjemmebane. Arsenals akademitrænede engelske kantspiller Nelson iførtArsenal-trøjennummer 24, bidrog med et strålende dræbermål i det 97. minut.

Lige før denne kamp havde Manchester City, nummer to på ranglisten, netop vundet 2-0 over Newcastle United, så alle fans iført enBillige Arsenal Hjemmebanetrøjeså frem til en sejr. Men Arsenal, der spillede hjemme, fik en dårlig start. Bare 9 sekunder inde i kampen scorede Bournemouth 1 mål og scorede derefter endnu et i det 57. minut med et hjørnespark.

62. minut scorede Arsenal endelig deres første mål, Smith Rowe headede bolden, Thomas Mat scorede, Arsenal 1:2. 70. minut, Nelson, der kom ind som indskifter i kun et minut, krydsede fra venstre, derefter skød White, selvom bolden blev reddet, havde den krydset mållinjen, Arsenal 2:2! Da han så, at kampen ville ende uafgjort, steg Nelson op igen, og i det 97. minut scorede Nelson med et venstrebenet skud og gjorde Arsenal til 3-2! Hvilket vidunderligt dræbermål fra Nelson!